Spinach and tomato quiche
TM5 TM6

Spinach and tomato quiche

4.4 (5 valutazioni )

Ingredienti

Pastry

  • 250 g wheat flour
  • 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 60 g water, cold
  • ½ tsp fine salt

Topping and preparation

  • 1 - 2 garlic cloves
  • 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
  • 60 g water
  • 400 g silken tofu, drained
  • 30 g olive oil
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 1 tbsp starch
  • 1 tsp fine salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
  • 2 tbsp breadcrumbs, vegan
  • 150 g cherry tomatoes, cut in half
  • 30 g flaked almonds

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1480 kJ / 353 kcal
Proteine
11 g
Carboidrati
29 g
Grassi
21 g
Fibre
3.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative