Dispositivi & accessori
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prep. 15min
Totale 40min
2 porties
Ingredienti
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 2 porties
Sodio
4817.5 mg
Proteine
26 g
Calorie
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Grassi
34.4 g
Fibre
13 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
137.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration of Colours
7 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Tzatziki
20min
Iers sodabrood
Nessuna valutazione
Hornazo
Nessuna valutazione
Spinazierisotto met asperges
40min
Tandoori kip wraps
50min
Verse zomerse loempia’s
30min
Alpenmacaroni
45min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min