Dispositivi & accessori
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prep. 30min
Totale 25h
25 pieces
Ingredienti
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
320.7 mg
Proteine
2.4 g
Calorie
555.6 kJ /
132.8 kcal
Grassi
6.1 g
Fibre
0.4 g
Grassi saturi
3.6 g
Carboidrati
17.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
There is always Room at our Table
36 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Sambal Goreng Pengantin
40min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Nessuna valutazione
One Pot Noodles
30min
Hash Brown Potato Cake
Nessuna valutazione
Sambal Petai Fried Mee
20min
Curry Fish Head
Nessuna valutazione
Paal Appam
9h 30min
Ayam Balado
45min
Sambal Brinjal
40min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Kangkung
10min