Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
TM6

Gebraden varkensvlees met rijst en paprika

( Nessuna valutazione )

Ingredienti

  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 200 - 250 g varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)
  • 60 g witte wijn
  • 20 g olijfolie
  • 75 g ui in stukjes (2-3 cm)
  • ½ - 1 teentje knoflook
  • 40 g rode paprika in stukjes (2-3 cm)
  • 40 g groene paprika in stukjes (2-3 cm)
  • ½ - 1 volle theelepel paprikapoeder
  • ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 150 g witte kortkorrelige rijst
  • 200 g water
  • ½ theelepel zout

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
741 kcal / 3102 kJ
Proteine
30.6 g
Grassi
34.9 g
Carboidrati
68.5 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
8 g
Sodio
1442.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative