Dispositivi & accessori
Hollandaise saus
Prep. 5min
Totale 15min
500 gram
Ingredienti
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 gram
Sodio
939 mg
Proteine
48 g
Calorie
15119 kJ /
3611 kcal
Grassi
380 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
203 g
Carboidrati
11 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nessuna valutazione
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nessuna valutazione
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Advocaat
10min
Bearnaisesaus
15min
Pisco sour
10min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Bearnaisesaus
20min