Dispositivi & accessori
Lamb with Rosemary Potatoes
Prep. 15min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1010.7 mg
Proteine
41.1 g
Calorie
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Grassi
36.4 g
Fibre
5.8 g
Grassi saturi
13.5 g
Carboidrati
40.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Air-Fry Sensor
9 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Mojito
5min
Chili Oil Noodles
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nessuna valutazione
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Zachary Daiquiri
20min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min