Vegetable trimming stock

Vegetable trimming stock

5.0 7 valutazioni
Prep. 15min
Totale 2h
1400 g

Ingredienti

  • water
    1500 g
  • vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
    400 g
  • onion unpeeled, cut into halves
    1
  • fresh mushrooms cut into quarters
    100 g
  • garlic cloves unpeeled, cut into halves
    2
  • fresh bay leaves (see Tips)
    2
  • allspice berries whole
    4
  • black peppercorns
    10
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • wakame flakes (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt plus extra to taste
    2 tsp

Valori nutritivi per 1400 g

Calorie 407.1 kcal / 1703.3 kJ
Proteine 19.3 g
Grassi 3.5 g
Carboidrati 80.6 g
Fibre 22.6 g
Grassi saturi 0.8 g
Sodio 4072.8 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...