Dispositivi & accessori
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Prep. 5min
Totale 10min
500 g
Ingredienti
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 g
Sodio
7679.4 mg
Proteine
28.8 g
Calorie
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Grassi
21.2 g
Fibre
26.2 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
150.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Flavours of Korea
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Nessuna valutazione
Salt-free chicken stock paste
45min
Traditional Fried Rice
20min
Homemade toasted muesli
30min
Mango sorbet
2min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Kimchi Tofu Soup
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Homemade Soy Milk
30min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h