![Melon salad with herb and garlic bread Melon salad with herb and garlic bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/959C06B8-5D8F-486A-8B27-8307D227159E/Derivates/99cbb1fd-434a-4d41-9e06-67d6aaa941ae.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Melon salad
- 1 continental cucumber, peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- salt, for sprinkling and seasoning
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 30 g sherry vinegar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp honey
- 80 g grapeseed oil
- 2 tomatoes (ripe, but firm), peeled, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- 1 melon (approx. 2000 g), flesh only, cut into cubes (2 cm - see Tips)
Herb and garlic bread
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 100 g salted butter, softened
- 1 baguette (approx. 40 cm in length)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1683.7 kJ / 400.9 kcal
- Proteine
- 7.8 g
- Carboidrati
- 41.5 g
- Grassi
- 21.8 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 995.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lime and chilli corn
40min
Pil pil sauce
5min
Cherry delight
15min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
DIY fruit dippers
35min
Tandoori chicken
45min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Berry and cream filo stacks
30min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min