
Dispositivi & accessori
Mint and peanut chutney
Prep. 10min
Totale 35min
1 Complete recipe
Ingredienti
-
peanut oil , plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint , leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies , trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion , cut into halves½
Valori nutritivi per 1 Complete recipe
Calorie
6735 kJ /
1603 kcal
Proteine
44.97 g
Carboidrati
38.7 g
Grassi
142.34 g
Grassi saturi
39 g
Fibre
31.11 g
Sodio
1165.6 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Flavours of India
98 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda