Mushroom Taco Filling
TM5 TM6

Mushroom Taco Filling

4.7 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 115 g white onion, cut into pieces
  • 2 garlic clove
  • 1 tsp oregano, dried
  • ½ tsp cumin, ground
  • ½ tsp paprika
  • 15 g vegetable oil
  • 285 g white button mushroom, fresh, sliced
  • 285 g portobello mushroom, fresh, gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 1 serrano chilli, or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)
  • 115 g vegetable broth
  • 60 g tomato sauce (Spanish)
  • 1 tablespoon salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
730.7 kJ / 174.6 kcal
Proteine
6.2 g
Carboidrati
31.1 g
Grassi
4.6 g
Grassi saturi
0.8 g
Fibre
5.7 g
Sodio
534.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative