Dispositivi & accessori
Russian beetroot salad
Prep. 20min
Totale 1h 10min
8 portions
Ingredienti
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opzionale)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opzionale)20 g
-
salt1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3 g
Calorie
583 kJ /
139 kcal
Grassi
8 g
Fibre
3.3 g
Carboidrati
13 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Warm beetroot dish
50min
Aubergine Bhurta
30min
Blitva
35min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Courgette omelette
40min
Peas and jamon
40min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Spring Pea Green Soup
15min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Stewed vegetables
45min