Versioni compatibili
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 30 g walnut halves
- 250 g fennel, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 300 g pork sausages, Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¼ tsp ground black pepper
- 150 g Gorgonzola dolce, crumbled
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2307.2 kJ / 551.5 kcal
- Proteine
- 23 g
- Carboidrati
- 25.1 g
- Grassi
- 42 g
- Grassi saturi
- 14.3 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodio
- 1334.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
Bento with Pandas
1 Std.
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1 Std. 30 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min