Versioni compatibili
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Berry muffins and steamed raspberry puddings
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter, cut in pieces
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
o 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
o 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
o 150 g frozen blueberries
Pork roll
- 500 - 600 g boneless pork shoulder, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 4 - 5 slices bacon
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg
Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup
- 1 garlic clove
- 300 g onions, of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (opzionale)
- 1 ½ tsp salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes, cut in slices (5 mm)
- 160 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut in slices (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Proteine
- 49 g
- Carboidrati
- 133 g
- Grassi
- 59 g
- Fibre
- 11.6 g
Ricette alternative
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Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
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Steamed turbot and mixed vegetable parcels
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Basic bread dough
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Milk bread
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