Versioni compatibili
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (1 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin
- 35 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp sweet paprika
- 300 g carrots, cut in pieces
- 150 g red pepper, cut in pieces
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g wild rice
- 1000 g water
- 100 g cream
- 2 tsp wholegrain mustard
- 20 g cornflour
- 15 g fresh chives, finely chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2616 kJ / 625 kcal
- Proteine
- 47.7 g
- Carboidrati
- 52 g
- Grassi
- 25.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Greek Style Pork Stew
30min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Tomato basil chicken stew
35min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min