Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g wild rice
- 1150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 150 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 350 g button mushrooms, quartered
- 125 g dry white wine
- 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
- 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
o ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground black pepper
- 30 g cornflour
- 100 g single cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2540 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 64 g
- Grassi
- 21 g
- Grassi saturi
- 8.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min