Versioni compatibili
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Proteine
- 52.2 g
- Carboidrati
- 119.5 g
- Grassi
- 72.8 g
- Grassi saturi
- 27.2 g
- Fibre
- 13.4 g
- Sodio
- 1541.5 mg
Ricette alternative
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Pickled Red Onions
1h 50 min.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beer Marinade
10min
Southern Fried Chicken
50min
Classic White Cake
1h 30min
Steak au Poivre
20min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Whipped Cream
10min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Chocolate lava pudding
40min