Dispositivi & accessori
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
496.4 mg
Proteine
8.2 g
Calorie
933.2 kJ /
223 kcal
Grassi
18.3 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
6.7 g
Carboidrati
8.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
5 Ingredients
70 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom Wellington
2h 20min
Feta and Herb Muffins
35min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Raspberry Turnovers
2h
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Green Smoothie Pancakes
45min
Spanish Tortilla
1h