Dispositivi & accessori
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Prep. 10min
Totale 3h
4 porties
Ingredienti
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opzionale) rood2 druppels
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
6.5 g
Calorie
2240 kJ /
537.8 kcal
Grassi
38.8 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
36.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
140 jaar Vorwerk
16 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nessuna valutazione
Honey BBQ Chicken
Nessuna valutazione
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Zeevruchtennat met champagne
Nessuna valutazione
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Paaspastei
Nessuna valutazione
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Geraardbergse Mattentaarten
1h