Dispositivi & accessori
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prep. 20min
Totale 2h 30min
10 slices
Ingredienti
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opzionale)85 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
234 mg
Proteine
9 g
Calorie
1272 kJ /
304 kcal
Grassi
18 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
31 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Desserts - Thermomix® Sensor
18 ricette
Canada
Canada
No Waste
9 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Coconut Dhal
Nessuna valutazione
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Almond Cashew Paste
15min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Chai-spiced nut butter
15min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Coconut and Papaya Popsicles
4h 10min
Strawberry and pear pudding
Nessuna valutazione
Black Tahini
20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min