![Fish soup Fish soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FC95C85-C1C5-4CD1-934F-AF5A769CD6D3/Derivates/9F3DD3FE-B477-493F-B1B6-C629FDFDF8FB.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Proteine
- 36.3 g
- Carboidrati
- 16.2 g
- Grassi
- 12.3 g
- Grassi saturi
- 2.6 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodio
- 1007.9 mg
Ricette alternative
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5hod. 15min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Asian-style mussels
30 min
Seafood con arroz
45min
Fish stock
35 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Mussels in white wine and cream sauce
45min