Versioni compatibili
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteine
- 2.1 g
- Carboidrati
- 10.9 g
- Grassi
- 4.6 g
- Grassi saturi
- 0.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Ricette alternative
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Korean fried chicken
4 godz.
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Pan de Sal
2h 20min