Dispositivi & accessori
Ciabatta olive sticks
Prep. 20min
Totale 2h 5min
16 portions
Ingredienti
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
329.9 mg
Proteine
6.1 g
Calorie
888.2 kJ /
212.3 kcal
Grassi
5 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
35.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Everyday
68 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Focaccia
3h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Cinnamon buns
3h 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Brioche burger buns
2h 10min
Stone fruit galettes
50min
Salted chocolate and date caramels
2h 5min
Sourdough Baguettes
15h
Pesto Star Bread
2h 50min
Pistachio cream
15min
Greek pita breads
1h 15min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min