Dispositivi & accessori
Honey cake
Prep. 40min
Totale 49h 30min
16 portions
Ingredienti
Honey
-
honey (see Tips)250 g
Cake layers
-
walnuts100 g
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
egg1
-
plain flour530 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
Rum
-
water120 g
-
rum30 g
Caramel icing
-
unsalted butter softened and cut into pieces270 g
-
tinned caramel (see Tips)400 g
Assembley
-
plain flour to dust
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
136 mg
Proteine
6.8 g
Calorie
2260.2 kJ /
540.2 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
60.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebration cakes
14 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Cherry and peach loaf
1h 55min
Sausage Stuffed Mushrooms
Nessuna valutazione
Easter Babka
2h 30min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Umali
1h 25min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Polish crêpes
3h 35min
Dubai pistachio macarons
2h
Semolina custard
20min