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Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
Prep. 10min
Totale 10min
6 portions
Ingredienti
-
cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 1200 g)6 - 7
-
Greek yoghurtsour cream to taste300 - 350 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 2 ½ tsp
-
6 Tbsp dried dillfresh dill cut in pieces1 ½ bunches
-
ground black pepper (opzionale)1 ½ tsp
-
cider vinegar (opzionale)1 ½ Tbsp
-
caster sugar (opzionale)1 ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
809.4 mg
Proteine
3.6 g
Calorie
648.8 kJ /
155.1 kcal
Grassi
11 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
6.2 g
Carboidrati
13.6 g
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