Vegan Rainbow Salad

Vegan Rainbow Salad

5.0 1 valutazione
Prep. 10min
Totale 25min
4 portions

Ingredienti

  • red onions halved vertically
    100 g
  • cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)
    1
  • red radishes
    200 g
  • yellow pepper cut in wedges that fit through feeder
    1
  • carrots
    200 g
  • plum tomatoes
    200 g
  • tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice
    140 g
  • freshly squeezed lime juice
    30 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • fresh chilli thinly sliced
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • toasted sesame seeds
    2 Tbsp
  • peanuts, roasted, salted
    2 Tbsp
  • fresh mint leaves (opzionale)
    10 g
  • fresh coriander leaves (opzionale)
    10 g
  • red chilli (opzionale) finely sliced, for garnishing
    1

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 232.6 kcal / 973.2 kJ
Proteine 5.1 g
Grassi 12.6 g
Carboidrati 29.1 g
Fibre 5.7 g
Grassi saturi 1.7 g
Sodio 646.3 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...