The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)

4.5 15 valutazioni
Prep. 10min
Totale 20min
4 portions

Ingredienti

  • eggs chilled
    6
  • water (to the 1L fill level)
  • celery trimmed and cut into quarters
    200 g
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    100 g
  • mayonnaise
    20 g
  • Dijon mustard
    20 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • baby pickled capers
    20 g
  • beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters
    200 g
  • red radishes (approx. 4)
    140 g
  • seeded wholemeal bread toasted (see Tip)
    4 slices
  • fresh baby spinach to serve
    240 g
  • fresh chives chopped
    2 tbsp
  • ground black pepper to season

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 475 kcal / 1982.5 kJ
Proteine 22.8 g
Grassi 25 g
Carboidrati 35.8 g
Fibre 7.8 g
Grassi saturi 5.3 g
Sodio 510 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...