
Dispositivi & accessori
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
Prep. 15min
Totale 6h
4 portions
Ingredienti
-
yellow onions cut into wedges4 oz
-
garlic cloves2
-
corned beef with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)28 oz
-
dried bay leaves2
-
water30 oz
-
baby red potatoes halved10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
cabbage cut into wedges (see Tip)12 oz
-
horseradish, ground, ready-made to serve
-
whole grain mustard to serve
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
353.3 kcal /
1478.1 kJ
Proteine
19 g
Grassi
18.4 g
Carboidrati
29.2 g
Fibre
6.1 g
Grassi saturi
7.2 g
Sodio
520.9 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti