![Slow Cooked Corned Beef and Cabbage Slow Cooked Corned Beef and Cabbage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bc9175ed0b7ca0b805e026b3b65b9247/Derivates/e38e350123f9d0ccce725166787645775bd79c3b.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef, with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
o 30 oz beef stock, low sodium - 10 oz baby red potatoes, halved
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage, cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made, to serve
- whole grain mustard, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1478.1 kJ / 353.3 kcal
- Proteine
- 19 g
- Carboidrati
- 29.2 g
- Grassi
- 18.4 g
- Grassi saturi
- 7.2 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 520.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Poached eggs using blade cover
30 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Potato Cup Frittata
1 Std.
Meaballs with Tomato Sauce
55 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Boiled Egg Mode
20 Min
Tropical Mimosa
5 min
Quick Rise Basic Bread
45 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min