Dispositivi & accessori
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prep. 10min
Totale 24h 30min
6 portions
Ingredienti
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
36.6 mg
Proteine
4 g
Calorie
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
9.2 g
Carboidrati
25.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
French cuisine: Desserts
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29h 45min
Caramel toffees
2h
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Corn tortillas
1h 50min
Panforte
1h 30min
Rueben sandwich sauce
5min
Pear and ginger paste
26h 25min
Barbecue Onions (500 g)
45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min