Dispositivi & accessori
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Prep. 10min
Totale 24h 30min
6 portions
Ingredienti
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
36.6 mg
Proteine
4 g
Calorie
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Grassi
15.9 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
9.2 g
Carboidrati
25.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
French cuisine: Desserts
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nessuna valutazione
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Nessuna valutazione
Whipped Feta
35min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Bordelaise Sauce
55min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Orange liqueur zabaglione
15min
Fresh jalapeño dip
5min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Pistachio macarons
2h 30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min