Versioni compatibili
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteine
- 2.1 g
- Carboidrati
- 10.9 g
- Grassi
- 4.6 g
- Grassi saturi
- 0.6 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 337.3 mg
Ricette alternative
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 phút
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Hidden veg sausage rolls
45min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min