
Dispositivi & accessori
Slow Cooked Pot Roast
Prep. 20min
Totale 6h 20min
6 portions
Ingredienti
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (opzionale)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
318.4 kcal /
1332 kJ
Proteine
32.4 g
Grassi
12.5 g
Carboidrati
19.8 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
3.7 g
Sodio
603.3 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti