Layered Mexican Dip
TM6 TM5

Layered Mexican Dip

4.4 (13 valutazioni )

Ingredienti

Pico de Gallo

  • 9 oz ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered
  • 1 fresh jalapeño chili, stem removed, seeds optional
  • 2 oz red onion
  • 1 tbsp lime juice
  • ½ tsp salt

Cashew Cream

  • 3 ½ oz raw cashews
  • 3 ½ oz pine nuts
  • 5 oz water
  • 2 oz lemon juice
  • 1 - 2 pinches salt, to taste

Guacamole

  • 2 avocados, flesh only
  • 1 - 2 tsp lime juice
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Assembly

  • 5 oz grated vegan cheese
  • 14 oz refried beans, canned
  • ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
  • fresh cilantro leaves, to garnish
  • tortilla chips, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1129.4 kJ / 269.9 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
17.1 g
Grassi
21.5 g
Grassi saturi
2.3 g
Fibre
6.2 g
Sodio
412.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative