Dispositivi & accessori
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prep. 5min
Totale 25min
280 g
Ingredienti
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 280 g
Sodio
1212.1 mg
Proteine
16.5 g
Calorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Grassi
121 g
Fibre
34.5 g
Grassi saturi
13.6 g
Carboidrati
80.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Indonesian green spice paste
40min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Citrus dust
4h 10min
Ras el hanout
10min
Italian butter
10min