Dispositivi & accessori
The best ricotta gnocchi
Prep. 15min
Totale 3h 45min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
891 mg
Proteine
23.6 g
Calorie
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Grassi
18.7 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
11.7 g
Carboidrati
41.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Leek and cheese tart
1h 15min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Mushroom risotto
30min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Beef and feta koftas
1h 30min
Cheese and bacon rolls
2h
Best ever carrot cake
1h 35min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min