Dispositivi & accessori
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Prep. 10min
Totale 20min
300 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
2 mg
Proteine
1 g
Calorie
82 kJ /
20 kcal
Grassi
0 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE II
20 ricette
Polonia
Polonia
Ti potrebbe interessare anche...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min