Dispositivi & accessori
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
Prep. 10min
Totale 25min
200 g
Ingredienti
-
500 g wody
-
200 - 400 g pora pokrojonego w 2 cm plastry
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 100 g
Sodio
5 mg
Proteine
2 g
Calorie
119 kJ /
28 kcal
Grassi
0 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
GOTOWANIE NA PARZE
20 ricette
Polonia
Polonia
Ti potrebbe interessare anche...
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min