Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fig Jam
- 200 g dried figs, halved
- 200 g fresh figs, halved
- 50 g water
- 3 Tbsp chia seeds
Gluten-free Cheddar Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 2 pinches fine sea salt
Quiche Filling
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Stilton, crumbled
- 400 g firm tofu, pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces
- 1 Tbsp milk
- 10 fresh chives, finely sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1895.7 kJ / 453.1 kcal
- Proteine
- 22.3 g
- Carboidrati
- 34.5 g
- Grassi
- 27.4 g
- Grassi saturi
- 14.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodio
- 445.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Houmous
13 godz. 30 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 λεπτ.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 λεπτ.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 Std.
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Aubergine and Almond Dip
20min
Beetroot Houmous
15min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min