Dispositivi & accessori
Salsa Verde
Prep. 10min
Totale 10min
175 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 25 g
Proteine
1.4 g
Calorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Grassi
15 g
Carboidrati
0.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Add Some Sauce!
11 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Smoked Mackerel Pâté
55min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Creamy French Dressing
5min
Summer Pudding
8h 30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min