Dispositivi & accessori
Squid ink pasta
Prep. 20min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
99.6 mg
Proteine
7.9 g
Calorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Grassi
5.9 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
38.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Black limited edition Thermomix®
16 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Black sesame mochi ice cream
23h
Croquembouche
Nessuna valutazione
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Barley malt powder
97h 40min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Nessuna valutazione
Souffle pancakes with berries
40min
Caramel syrup
25min
Italian sausages
40min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Mee Siam Kuah
1h 5min