
Dispositivi & accessori
Flank steak with horseradish cream sauce
Prep. 10min
Totale 4h 35min
4 portions
Ingredienti
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
794.7 kcal /
3337.8 kJ
Proteine
69.3 g
Grassi
60.5 g
Carboidrati
6.7 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
17.5 g
Sodio
692.2 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Pizza Oven
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda