Dispositivi & accessori
Flank steak with horseradish cream sauce
Prep. 10min
Totale 4h 35min
4 portions
Ingredienti
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
692.2 mg
Proteine
69.3 g
Calorie
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Grassi
60.5 g
Fibre
2.1 g
Grassi saturi
17.5 g
Carboidrati
6.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza Oven
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Abundant breakfast bowl
30min
Huevos Rancheros
45min
Carrot, feta and mint salad
40min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Sherbet mimosas
10min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50min
Gravlax
72h 30min
Chorizo Dip
25min
Jamie's Mulled Wine
35min
Baked artichoke dip
35min