Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Proteine
- 5.4 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 11.6 g
- Grassi saturi
- 2.1 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodio
- 772.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sweetcorn and black rice salad
1h
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h