Versioni compatibili
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
o 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 48 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1137 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Macaroni met ham en kaas
1sa 20 dk
Vegetarische pizza
Nessuna valutazione
Ovenburger
1sa 45 dk
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
Pavlova-toren met gemengde bessen
Nessuna valutazione
Groentencurry met rijst
Nessuna valutazione
Chili con carne
40min
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Nessuna valutazione
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min