Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
o 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 41 g
- Grassi
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Penne met tonijn
35min
Cholent
Nessuna valutazione
Aardappelsoep met curry
35min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Spaghetti met tonijn
40min