Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets

4.0 18 valutazioni
Prep. 20min
Totale 45min
4 portions

Ingredienti

Glazed Cauliflower Florets
  • cauliflower (approx. 850-900 g), cut in small florets and stalk cut in small pieces
    1
  • vegetable oil
    2 Tbsp
  • garlic clove
    1
  • agave syrup
    50 g
  • soy sauce
    25 g
  • water
    35 g
  • sriracha sauce
    10 g
    chilli sauce, any type
  • cornflour
    5 g
Cauliflower Cream Soup
  • onions quartered
    80 g
  • potatoes cut in pieces
    100 g
  • water
    700 g
  • whipping cream
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 339 kcal / 1424 kJ
Proteine 9 g
Grassi 21 g
Carboidrati 24 g
Fibre 7.1 g
Grassi saturi 9 g
Sodio 1471 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...