Versatile Smooth Soup
TM6

Versatile Smooth Soup

4.7 (150 valutazioni )

Ingredienti

  • 25 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 750 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp fine sea salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
473.7 kJ / 113.2 kcal
Proteine
4.1 g
Carboidrati
14.5 g
Grassi
4.6 g
Grassi saturi
0.7 g
Fibre
4.7 g
Sodio
652.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative