Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (opzionale)
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 40 g olie
- 1 teentje knoflook
- 500 g varkensnek (procureur), ontbeend, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes paprika, zoet
- 1 teentje knoflook
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 68 g
- Grassi
- 28.3 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 10 g
- Sodio
- 181.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Aromatische kipcurry
1 Std.
Cholent
Nessuna valutazione
Bibimbap burrito
45min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Rode ogen gevulde eieren
Nessuna valutazione
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min