Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
o 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
o 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Valori nutritivi
- per 1 stuk
- Calorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Proteine
- 6.6 g
- Carboidrati
- 24.1 g
- Grassi
- 5.2 g
- Grassi saturi
- 1.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 455.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 λεπτ.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nessuna valutazione
Spaanse brunch
1h 15 min.
Taart met peer en brie
1sa 10 dk
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 λεπτ.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Azteca taart
1h
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nessuna valutazione
Rucola taart
Nessuna valutazione
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nessuna valutazione
Hongaarse champignonsoep
30 λεπτ.