Dispositivi & accessori
Porcini mushroom risotto
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
486 mg
Proteine
7.3 g
Calorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Grassi
12.3 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
68.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Salmorejo
2h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Hungarian goulash
1h 30min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Grilled eggplant dip
2h
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Nessuna valutazione
Gazpacho
1h 15min
Milanese risotto
25min
Mushroom pâté
1h 15min
Polenta
25min