Dispositivi & accessori
White fish and lemon risotto
Prep. 10min
Totale 30min
2 portions
Ingredienti
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra finely sliced, to garnish2 - 3 sprigs
-
white fish fillet cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
verjuice160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
water400 g
-
lemon zest only, no white pith and grated½
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
155.3 mg
Proteine
37.4 g
Calorie
2745.7 kJ /
656.3 kcal
Grassi
20.5 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
5.3 g
Carboidrati
81.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cooking for Me and You
70 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Risoni with salmon and spinach
25min
Pasta with tuna
30min
Thai-style fish cakes
30min
Chicken cacciatore
50min
Bubble and squeak soup
35min
Beetroot risotto
35min
Seafood con arroz
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Risotto verde
45min
Classic mushroom risotto
30min