Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
o 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
o 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (opzionale)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1271 kJ / 316 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 31 g
- Grassi
- 16 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodio
- 872 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Tomato-egg soup
20min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Mapo tofu
15min
Yam Rice
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Hakka Yam Abacus
20min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Sesame Crème
10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Shallot Oil
25min